Korean Fried Chicken (치킨)

The K-Chicken`s Korean fried chicken er smakfulle utbeinet kyllinglår som marineres og fritters på koreansk tradisjonellt vis. Frittert kylling er veldig populært i Korea og brukes både som hoverett og siderett. Det var i 2019 ca 87000 frittert kylling restauranter i Korea, og bla. en egen "fried chicken street" i Seoul. Det som kjennetegner Korean Friied Chicken er at sausen pensles på kyllingen etter at den kommer ut av frityren for å få mest mulig smak. Yangnyeom chicken (krydret kylling) er kanskje den mest kjente, sausen er basert på gochujang og gir en søt og litt spicy smak. Vår versjon av yangnyeom chicken kalles "sweet & Spicy" og er vår signaturrett
Bulgogi (불고기),

Bulgogi er tynnskivet kjøtt som marineres før det tilberedes ved enten steking eller grilling og har derav navnet Bul(fire)Gogi(meat). Bulgogi er en svært populær rett i Korea og det finnes mange forskjellige varianter. Vi kan tilby vår egen Pork Bulgogi som har en søt og litt fruktig marinade eller en Spicy Pork Bulgogi (bildet) som er med litt sterkere smaker. Begge Bulgogirettene har blitt en favoritt blant kundene våre.
Kimchi

Vi serverer fersk kimchi sammen med pannestekte retter og som tilvalg til frittert kylling. Kimchi er en tradisjonell Koreansk siderett som består av kinakål, chilli, en rekke forskjellige krydder. The K-Chicken sin hjemmelagede kimchi serveres fersk, men tradisjonellt så fermenteres denne før servering. Fersk Kimchi gir en litt midlere smak og en mer "crunchy" konsistens.
Syltet Rettich

Syltet Rettich (en asiatisk røtgrønnsak) er tradisjonell sett servert sammen med Koreansk fritert kylling.
Chimaek
I koreansk kultur er begrepet "chimaek" en kombinasjon mellom Chicken og maekju (øl på koreansk) og det blir sett på som en klassisk kombinasjon i Korea. Vi kan tilby kvalitets alkoholfritt øl fra Klokk & co som vi håper gjør smaksopplevelsen enda bedre.