The K-Chicken
The K-Chicken startet opp i April 2023 i Langgata 39 i Sandnes med en visjon om å presentere Koreansk mat og kultur til regionen. Bokhee Kim er eier og kokk står bak alle oppskrifter. Vår takeaway har blitt godt tatt imot i de små lokalene i Langgata og solgte i 2024 i overkant av 5 ton med kylling.
Vi er i disse dager i ferd med å åpne vårt andre spisested i Stavanger sentrum våren 2025, denne gangen blir det med ca 100 sitteplasser inkludert uteservering og i tilegg til Koreansk mat blir det også Koreansk drikkevarer med og uten alkohol.
Vi er i disse dager i ferd med å åpne vårt andre spisested i Stavanger sentrum våren 2025, denne gangen blir det med ca 100 sitteplasser inkludert uteservering og i tilegg til Koreansk mat blir det også Koreansk drikkevarer med og uten alkohol.
I nyhetene
Artikkel RA Stavanger 27.01.2025: Byliv, Uteliv | Har lenge vært på jakt etter ledige lokaler – snart åpner de restaurant i Stavanger
Artikkel Sandesposten 27.04.2023:Langgata, Spisested | Første helgen ble travel: – På slutten av dagen var alt borte
Artikkel Sandesposten 18.04.2023:Langgata, Takeaway | Åpner dørene i Langgata: – Det sto kø utenfor
Artikkel Sandesposten 15.04.2023: Restaurant, Langgata | Åpner i Langgata neste uke: – Vi har ventet så lenge
Artikkel Sandesposten 27.04.2023:Langgata, Spisested | Første helgen ble travel: – På slutten av dagen var alt borte
Artikkel Sandesposten 18.04.2023:Langgata, Takeaway | Åpner dørene i Langgata: – Det sto kø utenfor
Artikkel Sandesposten 15.04.2023: Restaurant, Langgata | Åpner i Langgata neste uke: – Vi har ventet så lenge